info@alportal.net
ALPORTAL
ALPORTAL
AlPortAl_Official
Al Alekov
Признавам, че това е ново начинание за мен, но със сигурност добре премислено.

Четейки биографиите на десетки футболисти, стигнах до извода, че всички те са успели благодарение на точните съвети на своите официални представители. Кой знае дали Стоичков щеше да издържи в Барселона ако Хосеп Мария Мингея не беше бдял над него в първите му дни на Испанска земя? Дали Бербатов щеше да подпише в последните минути на трансферния прозорец с Манчестър Юнайтед ако Емил Данчев не е бил отдаден до краен предел на своя клиент?
Футболният агент за мен трябва да е като трети родител и в този си капацитет аз ще дам всичко от себе си да бъда точно това. Единствената работа на професионалния футболист трябва да е на футболния терен. За всичко останало съм готов да се грижа, както се грижа за себе си - от оптимални хранителни режими, през лична психологическа помощ, индивидуална подготовка, изграждане на професионална работна етика, езикова подготовка, чак до най-баналната част - преговори и договори!

Част от екипа ми са доказани професионалисти в сферата на правото, педагогиката и публичните отношения, които ще са винаги насреща за допълнителни съвети и анализи...а каквото не знаем, ще научим заедно, защото...
...ОТНОШЕНИЕТО Е ВСИЧКО!
...ОТНОШЕНИЕТО Е ВСИЧКО!