info@alportal.net
ALPORTAL
ALPORTAL
AlPortAl_Official
Al Alekov
...HOUDING IS ALLES!
...HOUDING IS ALLES!
Ik moet bekennen dat voetbal agent zijn een totaal nieuwe ervaring voor me is, maar ik heb er wel lang over nagedacht voordat ik besloot om hiermee van start te gaan.

Tijdens het lezen van talloze biografieën van beroemde voetbalspelers kwam ik tot de conclusie dat ze allemaal grotendeels geslaagd waren dankzij de steun en het advies van hun officiële vertegenwoordigers. Zo vertelt Hristo Stoitchkov in zijn boek over zijn eerste dagen in Barcelona toen Josep Maria Minguella een echte voogd voor hem werd en hetzelfde geldt ook voor Dimitar Berbatov tijdens zijn beruchte overstap naar Manchester United op de laatste dag van de transferperiode.

In mijn ogen speelt de voetbal agent als het ware de rol van een ouder voor zijn klant en dit is precies wat ik zal doen voor diegenen die hun carrière aan mij toevertrouwen. Het enige werk dat een voetbalspeler moet doen is op het veld en voor al de rest ben ik bereid te zorgen, van optimale voedingsprogramma's, persoonlijke psychologische hulp, het opbouwen van een professionele werk ethiek, tot het meest triviale werk bij het onderhandelen van contracten .

Ik heb de steun van vertrouwde professionals uit verschillende bedrijven, waaronder advocaten, docenten en public relations managers die ook klaarstaan voor aanvullend advies en analyse ... en wat we niet weten kunnen we altijd samen leren want...