info@alportal.net
ALPORTAL
ALPORTAL
AlPortAl_Official
Al Alekov
НЕКА ЗАЕДНО СЕ ВДЪХНОВИМ ЗА ЕДИН ПО-СМИСЛЕН, ПО-БАЛАНСИРАН И ПО-ИСТИНСКИ ЖИВОТ, БАЗИРАН НА ЧИСТИ ЧОВЕШКИ ОТНОШЕНИЯ - В СПОРТА, В БИЗНЕСА, В КОМУНИКАЦИИТЕ, В ОБЩЕСТВОТО!
Някои от сферите, в които вярвам, че мога да бъда полезен са:

- Комуникации, междукултурни и бизнес отношения
- Психологическа помощ и житейско напътствие
- Спортна психология и работна етика
- Изграждане на професионални навици
- Здравословен, активен и целесъобразен живот
- Диетология и хранене
А когато говоря за опит, той беше придобит по най-трудния начин - преминавайки през тежка болест, която можеше или да ме унищожи или да ме издигне до нови висини. Поставих си за цел да не допусна първото и след 10-годишна битка, спечелих. Всеки един ден от тези 10 години оползотворих с трупане на знания и умения, които сега искам да използвам за нещо по-велико!
Моята мисия е да помагам на всеки, който сметне, че с опита си мога да направя пътя му напред по-равен. Това ще постигна само и единствено чрез коректно отношение и откровеност и точно това винаги очаквам от своите колеги, партньори и приятели.
Защо твърдя, че ОТНОШЕНИЕТО Е ВСИЧКО?
В спорта, а и в живота като цяло, ние не можем да успеем сами. Най-малкото, нашите родители и семейство са първите, които ни дават пример и подкрепа още от ранна детска възраст. С времето, ние се сблъскваме с най-различни други хора, със ситуации и моменти, които изискват дадени социални умения, които да ни ръководят като компас. Колко точен е този компас определя колко далеч можем да стигнем и колко трънлив ще е пътят ни до крайната цел.