info@alportal.net
ALPORTAL
ALPORTAL
AlPortAl_Official
Al Alekov
Wat bedoel ik met "HOUDING IS ALLES"?
In de sport en in het leven in het algemeen kunnen we niet alleen slagen. We hebben op zijn minst onze ouders en familie die ons vanaf jonge leeftijd begeleiden en ondersteunen. Na verloop van tijd botsen we met verschillende mensen, culturen, situaties en momenten die steeds bepaalde sociale competenties vereisen. Hoe goed deze competenties ontwikkeld zijn bepaalt dan ook hoe ver we kunnen gaan en hoe moeilijk onze reis zal blijken te zijn.

Mijn missie is om iedereen te helpen die gelooft dat ik met mijn persoonlijke ervaringen en expertise die reis gemakkelijker zou kunnen maken. Dit kan ik enkel bereiken door open en oprecht te zijn en ik verwacht hetzelfde van al mijn vrienden, collega's en partners.

Als ik over mijn ervaring spreek heb ik die ook op de meest wrede manier opgedaan, door te vechten tegen een chronische ziekte die mijn einde had kunnen beteken. In plaats daarvan heb ik tien jaar hard gevochten en mijn situatie gebruikt als een hulpmiddel voor persoonlijke groei totdat ik uiteindelijk de strijd gewonnen had. Ik heb gebruik gemaakt van elke dag van die tien jaar door te lezen, studeren en bepaalde kwaliteiten op te bouwen, die ik nu voor het grotere goed wil gaan gebruiken!
Mijn specialisatie omvat:

- Internationale communicatie, interculturele competenties
- Psychologische ondersteuning en levens coaching
- Sportpsychologie en het opbouwen van werk ethiek
- Opbouwen van een professionele benadering van de sport
- Gezond, actief en duurzaam leven
- Voeding en voedingswetenschap
LATEN WE ONSZELF INSPIREREN TOT EEN MEER BETEKENISVOLLE, EVENWICHTIGE EN OPRECHTE MANIER VAN LEVEN, GEBASEERD OP WEDERZIJDS BEGRIP EN RESPECT IN SPORT, ZAKEN, COMMUNICATIE EN DE SAMENLEVING IN HET ALGEMEEN!