ВСИЧКИ ТЕМИ И ЗАГЛАВИЯ
ЗАЛОЗИ

Секция СПОРТНИ ЗАЛОЗИ - 21 години опит

Секция СПОРТНИ ЗАЛОЗИ е нещо деликатно в този сайт, защото по никакъв начин не искам да убеждавам когото и да било да се занимава с хазарт и спортни залози, но тези, които вече го правят, трябва да знаят, че човек може да печели от това само с бистър ум и ясна стратегия. Аз започнах да "пускам" колонки още в 4-ти клас, когато Еврофутбол се появи в България, но да залагам целесъобразно и умно се научих едва когато се преместих в Англия. Не случайно тази индустрия на Албиона е по-развита от където и да било другаде. Статиите, които ще четете тук няма да са с някакви мои прогнози за специфични спортове и мачове, а помощ за това как да лимитирате загубите, да се забавлявате и ако можете - да се научите да печелите. 5 години имах личен блог само със стратегии в английския портал OLBG и статиите ми там бяха най-посещевани в целия сайт с над 100 000 потребители. Банери към този английски портал може да видите навсякъде, защото там освен, че се научих на стратегии и развих мои, спечелих и много пари без никакъв риск, само от наградни фондове, превръщайки се в най-печелившия блогър/типстър в историята на сайта. Ако говорите добър английски, присъединете се и вие, а аз винаги съм готов да ви разкажа как се работи там.

Като част от вече личния си портал, ще преведа и някои от най-посетените ми английски статии, включително такива за това какви са разликите в залагането на различни спортове, какво е значението на статистическите данни и каква е спецификата на различните футболни първенства. Ще предложа и прегледи на някои от най-популярните и добри сайтове за статистика, където всеки начинаещ може да постави една добра основа за изграждането на своя собствена стратегия. Като начало, най-важното правило при всеки вид хазарт и това, от което трябва да се ръководим е, че човек НЕ БИВА ДА РИСКУВА ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА, КОЕТО Е ГОТОВ ЗА ЗАГУБИ. Ако се вживявате твърде много и залагате с идеята, че утре ще станете милионери, то шансът за успех е минимален.
Сайтът OLBG предлага много конкретни прогнози за различни спортове (на английски поне засега), а всеки месец потребителите участват напълно безплатно за над 7000 лири наградни фондове и 2000 лири безплатни залози. Може да следите процентно кои отбори и прогнози подкрепят хилядите потребители, да прочетете обосновката на най-добрите и всичко това не само за футбол, но и тенис, конни надбягвания, снукър, баскетбол, крикет.